Renta Corporación creu que el context polític frena inversions immobiliàries a Catalunya

La immobiliària creu que els interessants estan esperant a veure el desenllaç del procés per decidir-se

El president de la immobiliària Renta Corporación, Luis Hernández, ha reconegut aquest dimarts que la situació política catalana ha paralitzat alguns projectes d'inversió de grups internacionals a Catalunya.

Aquesta companyia va sortir al començament de l'any del concurs de creditors i dijous que ve, dia 30, tornarà a cotitzar a la Borsa espanyola.

Encara que les seves perspectives de creixement a curt i mitjà termini són positives, Hernández ha assegurat, en una trobada amb periodistes, que "la situació política no ajuda" a forjar aquesta recuperació.

Hernández ha explicat que els inversors internacionals estan interessats en l'immobiliari espanyol i que fins i tot hi ha grups que han manifestat el seu interès a prendre una participació del capital de Renta Corporación.

No obstant això, el procés sobiranista que viu Catalunya ha paralitzat, almenys temporalment, alguns d'aquests projectes d'inversió.

"Hi ha inversors internacionals enamorats de Barcelona, però ens han parat les inversions. Els hauria agradat invertir i ho han parat", ha declarat Hernández amb un aspecte seriós.

El vicepresident i conseller delegat de la companyia, David Vila, ha comentat que algunes companyies prefereixen esperar a veure com evoluciona la situació política a Catalunya abans de prendre una decisió d'inversió a la comunitat. "Estan pel 'wait and see' -esperar i veure-, ha recalcat Vila.

Més continguts de