Publicitat
Publicitat

Repsol, Talgo i Gestamp firmen acords amb empreses russes per valor de 800 milions

Repsol ha creat una empresa mixta amb el grup local rus Alliance per créixer en reserves i producció de petroli. Aquest acord i altres dos firmats per Talgo i Gestamp suposaran col·laboracions amb empreses russes per valor de 800 milions d'euros. 

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha estat testimoni de la firma de l'acord entre Repsol i el grup industrial rus Alliance, pel qual han creat una empresa mixta, que realitzarà un projecte a llarg termini per créixer en reserves i producció de cru. La petroliera espanyola aportarà a la nova empresa el valor econòmic dels actius que Alliance traspassarà: dos actius petroliers ubicats a la zona de Samara, a la república russa de tatarstán, que compten amb unes reserves de 25 milions de tones i una producció superior al milió de tones anuals. 

El president de Repsol, Antoni Brufau i el seu homòleg d'Alliance, Musá Bazháev, han signat l'acord, que no ha estat l'únic. En una reunió organitzada en el marc d'una jornada econòmica internacional a Sant Petersburg, el màxim responsable de Talgo, Carlos de Palacio Oriol, ha concretat la venda de trens de passatgers a Ferrocarrils de Rússia. També l'empresa de componets d'automoció Gestamp ha negociat una sèrie d'exempcions fiscals per construir una factoria amb una inversió que rondaria els 50 milions.  

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT