Economia 18/06/2011

Repsol, Talgo i Gestamp firmen acords amb empreses russes per valor de 800 milions

Repsol ha creat una empresa mixta amb el grup local rus Alliance per créixer en reserves i producció de petroli. Aquest acord i altres dos firmats per Talgo i Gestamp suposaran col·laboracions amb empreses russes per valor de 800 milions d'euros.

Efe
1 min

Sant PetersburgEl president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha estat testimoni de la firma de l'acord entre Repsol i el grup industrial rus Alliance, pel qual han creat una empresa mixta, que realitzarà un projecte a llarg termini per créixer en reserves i producció de cru. La petroliera espanyola aportarà a la nova empresa el valor econòmic dels actius que Alliance traspassarà: dos actius petroliers ubicats a la zona de Samara, a la república russa de tatarstán, que compten amb unes reserves de 25 milions de tones i una producció superior al milió de tones anuals.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El president de Repsol, Antoni Brufau i el seu homòleg d'Alliance, Musá Bazháev, han signat l'acord, que no ha estat l'únic. En una reunió organitzada en el marc d'una jornada econòmica internacional a Sant Petersburg, el màxim responsable de Talgo, Carlos de Palacio Oriol, ha concretat la venda de trens de passatgers a Ferrocarrils de Rússia. També l'empresa de componets d'automoció Gestamp ha negociat una sèrie d'exempcions fiscals per construir una factoria amb una inversió que rondaria els 50 milions.

stats