EMPRESES
Economia 28/04/2011

Resol doblarà les seves vendes a Estats Units amb el seu mobiliari de disseny

L'empresa ha tancat acords amb cadenes de botigues de mobiliari de disseny líders, com Frontgate

Helena Esteves
1 min

BarcelonaEl fabricant de mobiliari plàstic Resol, la seu i centre de fabricació del qual es troba a Olot (Girona), ha entrat amb força al mercat nord-americà amb productes, principalment cadires i butaques, que tenen el seu valor afegit en disseny i estil. La companyia va començar el seu camí a Estats Units el 2010 i aquest any preveu consolidar-hi la seva presència en aquest país, doblant la facturació i aconseguint el milió d'euros aquest any.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Entre els principals clients, l'empresa ha tancat acords amb cadenes de botigues de mobiliari de disseny líders, com Frontgate.

El 2010, la companyia va facturar 24,7 milions d'euros, un 20% més que el 2009. La previsió per al 2011 és arribar als 30 milions, augment provinent gairebé en la seva totalitat de mercats internacionals. Segons Francesc Casals, director general de Resol, "el mercat nord-americà és molt exigent i valora el disseny contemporani dels productes Resol, poc estandaritzats i clarament diferenciats pel seu estil, però a preu assequible"

stats