Economia 06/02/2012

Rieju aplica un ERO temporal després de fracassar els plans de produir models italians

L'acord amb Malaguti per comprar-li tres models i produir-los a Girona topa amb la llei italiana, que ha impedit l'operació

Ara
1 min

BarcelonaLa llei italiana ha impedit al fabricant de motocicletes català Rieju tancar l'acord amb Malaguti per comprar-li tres models de motos i fabricar-los a Figueres, una via per garantir càrrega de treball a la plantilla. El fracàs, unit a les minses previsions de producció, ha portat l'empresa a aplicar una reducció de jornada als treballadors.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El fracàs d'aquest pla obligarà Rieju a desenvolupar nous models pel seu compte i això alentirà els plans de tenir nous models a la planta, segons ha avançat avui 'Expansión'.

El conseller delegat de Rieju, Jordi Riera, ha explicat a l'ARA que amb l'ERO temporal es reduirà la jornada als 63 treballadors de l'empresa i es podrà salvar un any que es planteja fluix en comandes.

En paral·lel, la marca començarà a desenvolupar en solitari dos nous escúters que trigaran un any a llançar-se al mercat, segons els càlculs de Riera.

stats