Roca preveu traslladar la seu corporativa a les seves instal·lacions de Viladecans i Gavà

El grup s'ha compromès a mantenir l'activitat industrial al perímetre dels dos municipis on traslladarà la seu corporativa

El grup Roca remodelarà les seves instal·lacions a Viladecans i Gavà amb l'objectiu de generar nous espais per a la seva activitat econòmica, amb la possibilitat de traslladar a aquesta localització la seu corporativa de la multinacional, situada actualment a Barcelona.

Actualment, les seves instal·lacions de Gavà i Viladecans estan “infrautilitzades en un percentatge important”, segons Ramón Asensio, representant del grup Roca.

Roca ha signat un protocol amb els alcaldes dels dos municipis en què el grup es compromet a mantenir l'activitat industrial en el perímetre de les seves instal·lacions. Paral·lelament un grup de treball analitzarà la viabilitat d'una nova zona d'activitat als seus terrenys que permeti el desenvolupament d'equipaments, usos urbanístics mixtes i espais públics.

La idea principal del projecte és, segons Asensio, “compactar l'activitat industrial en una part de les instal·lacions i donar l'oportunitat per a que es desenvolupin altres activitats a la resta”.