Publicitat
Publicitat

Rodrigo Rato cobra 2,34 milions d'euros com a president de Bankia

L'entitat fa públics els salaris de l'alta direcció tal com requeria el Banc d'Espanya. Els directius de Caixa Laietana, ara integrada a Bankia, es neguen a fer públic el seu sou

El president de Banki a, entitat en què es va integrar Caixa Laietana, Rodrigo Rato , ha percebut aquest any 2,34 milions d' euros en retribucions , segons consta en la informació sobre els salaris de l'alta direcció que ha difós la seva entitat per imperatiu del Banc d'Espanya .

Els membres del comitè de direcció de Bankia procedents de Caixa Laietana no han volgut que transcendeixi el seu sou, tot i que l'organisme supervisor havia donat de termini fins avui a les entitats financeres que han rebut ajuts públics per  publicar les remuneracions dels directius i consellers , pel que fa a BFA - Bankia , BMN , Banca Cívica , Caja Espanya- Caja Duero , la BBK , CatalunyaCaixa , Unnim , i Novagalicia .

Segons la informació difosa per BFA - Banki a, Rato va percebre una remuneració total de 2,34 milions d' euros, mentre que el conseller delegat , Francisco Verdú , que es va incorporar ja entrat l'any , va percebre 1,57 milions , encara que el seu salari anual és de 2,26 milions.

El que va ser vicepresident de Bankia fins que va dimitir fa unes setmanes , José Luis Olivas , va comptar el 2011 amb un salari d'1,62 milions, dels quals la meitat aproximadament procedeix de Bancaixa , entitat de la qual segueix sent president .

Jose Manuel Fernández Norniella , el quart conseller de Bankia amb funcions executives , va percebre aquest any una remuneració total de 725.000 euros .

Més continguts de