Crisi financera
Economia 05/06/2012

Rato pot reclamar una indemnització d'1,2 milions per no treballar en cap altre banc, assegura 'El Mundo'

La nova junta està estudiant si els ha de pagar, perquè l'expresident de Bankia no ha renunciat a aquesta clàusula del seu contracte. La comissió que ho ha de dictaminar està dirigida pel president de Ferrovial

Ara
1 min

BarcelonaLa junta que gestiona Bankia està estudiant si ha de pagar 1,2 milions d'euros a Rodrigo Rato en concepte d'indemnització a canvi de no treballar per cap altre banc. Segons informa aquest dimarts el diari 'El Mundo', Rato no ha renunciat a aquesta clàusula del seu contracte i l'actual president, José Ignacio Goirigolzarri, ha demanat a la Comissió de Retribucions de l'entitat, que ha demanat a l'Estat un ajut de 19.000 milions d'euros, que dictamini si ha de pagar a l'expresident aquesta quantitat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El rotatiu explica que el ministre d'Economia, Luis de Guindos, "no veu amb bons ulls que cobrés aquesta indemnització" i recorda que el ministre ja ha criticat altres compensacions per a exdirectius de Bankia.

La Comissió de Retribucions de Bankia està presidida pel vicepresident de Ferrovial, Joaquín Ayuso, i també en forma part el president del grup de restauració Zena, Javier Campo, i l'economista Fernando Fernández. El secretari general és Miguel Crespo, cap dels serveis jurídics de Bankia durant el mandat de Rato.

stats