DÈFICIT
Economia 19/01/2011

Rosell avisa que Catalunya també ha de complir els objectius de reducció del dèficit

El president de la CEOE, Joan Rosell, respon a l'amenaça de limitar l'emissió de deute de la Generalitat i recorda que totes les administracions han de complir amb els seus pressupostos.

Efe
1 min
El president de la CEOE diu que Catalunya també ha de treballar per reduir el dèficit

BARCELONAEl president de la patronal CEOE, Joan Rosell, ha instat avui a les comunitats autònomes i els ens locals a col·laborar amb el govern espanyol en la necessària reducció del dèficit públic.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Davant la possibilitat que l'executiu espanyol limiti les emissions de deute de Catalunya si supera l'objectiu de dèficit fixat, Rosell ha expressat que els pressupostos han de ser rigorosos i complir-se en totes les administracions, tant l'espanyola, com les autonòmiques i les locals.

En declaracions als mitjans després de la Junta Directiva de la patronal, Rosell ha valorat l'esforç "important" que està fent l'executiu espanyol per tal de retallar el dèficit.

Pel que fa a les grans reformes que encara estan pendents, el responsable de la CEOE ha assegurat que els empresaris estan disposats "a fer allò que faci falta" per aconseguir un gran pacte global que inclogui el govern, els partits polítics i els agents socials.

"Ens apuntarem al que calgui, malgrat que puguem arribar a cremar-nos", ha afegit Rosell, que ha defensat que els empresaris aniran amb un ànim "pactista i possibilista" a negociar. Així, ha instat als partits a pensar i actuar "en clau de país".

stats