Economia 19/10/2011

La CEOE que s'abarateixi l'acomiadament fins a 12 dies per any treballat

Joan Rosell proposa que la indemnització sigui de 20 dies per any en els casos improcedents i de 12 dies en els que es declarin procedents. També reclama el copagament sanitari i vaticina que "el punt negre de l'atur serà a finals del primer trimestre del 2012"

Miquel Codolar
1 min

MadridAbaratir l'acomiadament fins als 12 dies per any treballat, en els casos procedents, i fins als 20 dies en els casos improcedents. Aquesta és la proposta de la CEOE. El president de la patronal espanyola, Joan Rosell, ho ha anunciat aquest dimecres en una roda de premsa per presentar les seves propostes contra la crisi.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

També ha descartat la possibilitat de comptar amb els diners del Fogasa perquè no creu que n'hi hagi. S'ha mostrat obert a que els sindicats participin als òrgans empresarials però ha posat en dubte que hagin de tenir les mateixes hores sindicals que als anys 80 i ha demanat que es reguli el dret de vaga.

En la roda de premsa, ha manifestat que "el punt negre" de l'atur, a partir del qual haurà de començar la recuperació dels llocs de treball, serà a finals del primer trimestre del 2012 "segons indiquen tots els números, totes les corbes".

stats