Impostos
Economia 18/07/2011

Rosell considera que cal combatre als funcionaris "prepotents i incomplidors"

El president de la CEOE, Juan Rosell, ha dit avui que es podria augmentar algun tipus d'impost o suprimir alguna deducció en moments "excepcionals", al mateix temps que va advertir a la societat que les solucions "només vénen per la via de treballar molt, durant molt temps i amb molt coratge".

Efe
1 min

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } Durant la seva intervenció en el Fòrum de l'Economista, Rosell va assenyalar que els ciutadans "han de treballar sense esperar miracles automàtics", va valorar el "esforç individual", i va asseverar que "qui s'apunti a l'atur perquè sí, caldrà dir-li que no", i "qui estigui en atur haurà de formar-se contínuament".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Per aconseguir-ho, segons Rosell, “cal canviar l'estructura dels serveis públics”, va dir, després d'indicar que cal "combatre" als funcionaris "prepotents i incomplidors" i que cal recordar-los que no són els amos dels seus llocs de treball.

Rosell va apuntar que si ell fos president del Govern el primer que faria seria "simplificar i avaluar el sector públic i donar aire a les empreses", al mateix temps que va assenyalar que el país ha de reduir les despeses generals, com fan les empreses i les famílies.

"Els empresaris són la solució i no n'hi ha una altra. L'ocupació no ve del sector públic ni vindrà de les grans empreses, sinó de les pimes i dels autònoms", va insistir.

El president de la CEOE va ser molt crític amb els estudiants "fracassats" que -en la seva opinió- no poden seguir estudiant una carrera durant vuit anys. "Un fracàs, l'hi consentim. Però que es trigui vuit anys en comptes de cinc, no", va afegir, després d'arremetre contra els ciutadans que van al metge "abusivament".

stats