Economia 28/12/2010

Joan Rosell dóna una vicepresidència de la CEOE a Joan Gaspart

La patronal espanyola redueix de 21 a 9 les vicepresidències i n'exclou a Herrero i Banegas

1 min

MadridLa CEOE ha aprovat per unanimitat reduir de 21 a 9 les vicepresidències de la patronal. Representant Foment del Treball i en substitució de Rosell obté una vicepresidència l'empresari hoteler i expresident del Barça, Joan Gaspart. Fins ara Gaspart era president del Consell de Turisme de la patronal i des del setembre ja ostentava una vicepresidència de la patronal espanyola en substitució de Gonzalo Pascual, vinculat a Viajes Marsans.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El president dels empresaris andalusos, Santiago Herrerro, i de la patronal tecnològica (Ametic), Jesús Banegas, no es troben entre els membres de l'òrgan directiu, però sí que figuren entre els 46 vocals del Comitè Executiu. Ambdós van alertar a la recta final de la campanya electoral que amb Rosell perillaria la unitat d'Espanya, i van criticar que Rosell assistís a la manifestació en defensa de l'Estatut.

El vicepresident nat és el president de Cepyme, Jesús Maria Terciado, i la vicepresidència primera l'ocuparà el president de la patronal madrilenya, Arturo Fernández. El president de la patronal del País Valencià, Rafael Ferrando, i el d'Aragó, Jesús Morte Bonafonte. També són vicepresidents el president de la patronal del metall, Javier Ferrer; la de les asseguradores, Pilar González; el de la construcció, Juan Lazcano; i el de l'alimentació, Jesús Serafín.

stats