Economia 01/04/2011

Rubalcaba diu que a Aznar "li surt dels budells" comparar els Gal amb el cas Faisán

El vicepresident primer diu que "sort que el PP és al pacte antiterrorista", perquè si no, "la que m'esperaria", afegeix

Miquel Codolar
1 min

MadridEl vicepresident primer, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha dit que a l'expresident José María Aznar "li surt dels budells" comparar els Gal amb el cas Faisán. Aznar ha fet aquestes declaracions aquest mateix divendres, en un acte de Nuevas Generaciones del PP.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la interlocutòria sobre Sortu que aquest migdia el Tribunal Suprem ha notificat a les parts, Rubalcaba ha dit que no l'ha pogut llegir, i que ho farà aquest cap de setmana. Pel que fa al pacte antiterrorista amb el PP, ha lamentat que "sort que el PP és al pacte antiterrorista", perquè si no "la que m'esperaria", ha afegit.

Rubalcaba ha assegurat que la interlocutòria "dóna la raó" a les demandes presentades per l'advocat de l'Estat i la Fiscalia, així com els informes de la Guàrdia Civil i la Policia, sobre els vincles entre Sortu i ETA. Ha fet aquestes declaracions a la roda de premsa posterior al consell de ministres, on ha afegit que "ETA va sortir de la treva derrotada políticament i policialment, ara som al principi del fi". "Estem abordant el final del terrorisme", ha conclòs.

stats