ECONOMIA
Economia 15/04/2011

Rubalcaba afirma que no està d'acord amb l'ERO de Telefónica

El president de Telefónica a Espanya, Guillermo Ansaldo, va anunciar ahir, davant dels inversors, que estan plantejant externalitzacions i reestructuracions que poden afectar al 20% de la plantilla (5.600 treballadors, aproximadament, segons la UGT)

Efe
1 min

MadridEl Vicepresident Primer del govern espanyol i Ministre d'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha afirmat avui que no està d'acord amb l'ERO que Telefónica plantejarà dins de les mesures per reduir la seva plantilla a Espanya un 20%. A la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, Rubalcaba va dir: "no hi estic d'acord. Més clar no puc ser".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El president de Telefónica a Espanya, Guillermo Ansaldo, va anunciar ahir, davant dels inversors, que estan plantejant externalitzacions i reestructuracions que poden afectar al 20% de la plantilla (5.600 treballadors, aproximadament, segons la UGT).

El Ministre de Treball i Immigració, Valeriano Gómez, va dir que no és un bon moment per produir ajustos de plantilla "en un mida tan important". Va explicar que "sabem que les nostres companyies internacionals competeixen en mercats difícils i tenen exigències en aquest sentit" i va subratllar que a Telefónica hi ha "tradició de diàleg i consens amb els representants sindicals" i que espera que siguin capaços de prendre decisions com han fet en el passat.

stats