Economia 17/06/2012

Ruiz Mateos diu que no pot anar a declarar al jutjat de Palma perquè no té diners per pagar el bitllet d'avió

El propietari de Nueva Rumasa i set dels seus tretze fills asseguren que no poden fer front al cost que suposa pagar els bitllets d'avió en un escrit tramés al jutge instructor del cas

Ara
1 min

BarcelonaJosé María Ruiz Mateos no té diners ni per pagar un bitllet d'avió, segons el 'Diari de Mallorca'. Els problemes econòmics que pateix la família impedeixen al pare i a alguns dels seus fills anar a declarar als jutjats de Palma com a imputats en una suposada estafa de més de 14 milions d'euros per la compra d'un hotel a Mallorca valorat en 24 milions.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Ell i set dels seus tretze fills no poden fer front al cost dels bitllets d'avió perquè s'han encarit considerablement, segons ha comunicat a través d'un escrit el patriarca de la família al jutge instructor del cas.

L'empresari Francisco Miralles, representat per Isabel Fluxà, acusa Nueva Rumasa d'estafar 14 milions d'euros que li queden pendents d'abonar dels 24 milions pactats per la venda de l'hotel Eurocalas, situat a Cales de Mallorca. Segons els querellants, la família Ruiz Mateos els va estafar en embolicar-los en una roda de falses garanties de cobrament dels pagarés mensuals pendents. Nueva Rumasa també hauria ocultat en tot moment els gravíssims problemes financers de les seves principals empreses, algunes de les quals van oferir com a aval dels deutes.

stats