Ryanair anuncia noves rutes a Girona i Reus per a l'estiu del 2017

Es tracta de vols a Birmingham, Leeds i Newcastle

L'aerolínia irlandesa Ryanair ja fa anys que retalla la seva presència als aeroports secundaris catalans de Girona i de Reus. Aquesta vegada, però, la 'low-cost' ha sorprès amb l'anunci de noves rutes a aquests dos aeròdroms. Tal com ha comunicat l'aerolínia aquest dijous, l'estiu del 2017 oferirà una nova ruta des de Reus i tres des de Girona.

Concretament, Ryanair volarà dues vegades a la setmana a Birmingham des de Reus a partir del març i tres vegades a aquesta mateixa ciutat anglesa des de Girona. Des de Viloví d'Onyar, a més, també oferirà dos vols setmanals a Leeds i dos a Newcastle. 

La crisi de l'aeroport de Girona alarma el Govern

L'aerolínia irlandesa ha posat a la venda aquests bitllets a partir de 24,99 euros per a l'abril i el maig del 2017, una oferta que estarà disponible fins al dimarts 26 de juliol.  

A principis d'any Ryanair amenaçava de  retallar encara més la seva presència als aeroports de Girona i de Reus si no es garantia la retirada de l'impost mediambiental que la Generalitat tenia la intenció d'aplicar –però que va quedar suspès pel Tribunal Constitucional. El director comercial de l'aerolínia havia advertit que la companyia es veuria obligada a retallar l'activitat als aeroports regionals per fer rendible la seva operativa. 

Més continguts de