Economia 07/02/2012

Ryanair anuncia sis noves rutes al Prat per substituir Spanair

Les noves rutes connectaran Barcelona amb Alacant, Bilbao, Estocolm, Hamburg, Menorca i Munic

Efe
1 min

BarcelonaEl president de Ryanair, Michael O'Leary, ha anunciat avui sis noves rutes des de l'aeroport del Prat (Baix Llobregat) per a l'abril d'aquest any, que fins ara cobria Spanair i que connectaran Barcelona amb Alacant, Bilbao, Estocolm, Hamburg, Menorca i Munic.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

A més, la companyia irlandesa incrementarà les freqüències en sis rutes més ja existents des de Barcelona, com són Gran Canària, Eivissa, Màlaga, Palma, Sevilla i Tenerife.

Amb això, Ryanair afegirà més de 190 freqüències hivernals a l'aeroport de Barcelona. Transportarà més de 5,8 milions de passatgers el 2012 a Barcelona i més de 9 milions a Catalunya, i ocuparà unes 5.800 persones.

No obstant això, O'Leary ha descartat que la companyia irlandesa faci la ruta Barcelona-Madrid, perquè "està molt ben servida", de la mateixa manera que no volarà a Londres o París.

O'Leary també s'ha mostrat reticent davant l'arribada de Ryanair a Lleida, un aeroport que, segons el seu parer, "podria tenir futur, però a dia d'avui no és viable". Segons el president de l'aerolínia irlandesa, Ryanair ja opera a Barcelona, Girona i Santander, aeroports que, segons diu, poden considerar-se zona d'influència de Lleida.

stats