AEROLÍNIES
Economia 30/01/2012

Ryanair s'ofereix a contractar el personal de Spanair

La companyia de baix cost irlandesa vol enfortir la seva posició a l'aeroport del Prat i estudia instalar-hi més avions

Ignasi Pujol
1 min
Avió de Ryanair

BarcelonaLa companyia irlandesa de baix cost Ryanair ha fet una crida als empleats de Spanair (4.000 persones, entre directes i indirectes) per negociar incorporacions a la low cost.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Així ho ha explicat el vicepresident de Ryanair, Michael Cawley, tot i que no ha concretat quantes incorporacions estaria disposada a assumir la companyia aèria. De moment, Ryanair sumarà un nou enllaç des del Prat, un vol a Oviedo.

Cawley ha comentat que s'estan estudiant la resta de rutes que Spanair deixa desateses i que Ryanair té molts avions disponibles per traslladar a Barcelona. Actualment la companyia té 11 aparells basats a Barcelona.

Després del tancament de Spanair, Ryanair es converteix en la segona companyia del Prat, després de Vueling. L'any passat va transportar a l'aeroport barceloní més de 3 milions de passatgers i espera assolir els 4,4 milions aquest any.

Ryanair també ha llançat una oferta "rescat" per als passatgers de Spanair, amb bitllets a un preu de 49 euros per trajecte. Durant aquest cap de setmana ja s'han acollit a aquesta oferta unes 2.000 persones, segons la companyia irlandesa.

stats