Economia 16/12/2011

Salgado: "No es farà la transferència dels 759 milions perquè estava prevista per a inversions"

La vicepresidenta econòmica de l'executiu espanyol en funcions, en una entrevista a TVE, retreu al Govern que "no s'ha reunit amb el ministeri per acordar un pla"

Ara
1 min

BarcelonaLa vicepresidenta econòmica del govern espanyol en funcions, Elena Salgado, ha explicat a TVE que "no es durà a terme la transferència dels 759 milions d'euros perquè estava prevista per a inversions" i ha retret al Govern que "les autoritats catalanes no s'han reunit amb el ministeri per acordar un pla". La vicepresidenta, s'ha referit a l'amenaça de l'executiu català de dur el govern espanyol als tribunals, i ha respost que "no sap què faran", però espera que "ho entenguin".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Alhora, Salgado ha assegurat que la crisi està sent "molt més dura i virulenta" del que esperava i ha explicat que se'n va amb l'"espina clavada de l'enorme nombre de persones que estan a l'atur". La vicepresidenta en funcions ha reiterat que el "govern socialista ha fet coses bé, malament i regulars", i ha reconegut l'error de no haver explicat més als ciutadans els efectes a llarg termini de la crisi econòmica. "Aquesta crisi està sent molt llarga i molt aguda, però això no vol dir que nosaltres no hàgim dit la veritat, sinó que les previsions, les nostres i les dels altres, no s'han complert i la realitat ha resultat ser pitjor del que hauríem imaginat", ha argumentat.

stats