ECONOMIA
Economia 20/06/2012

Saba manté l'objectiu de sortir a borsa "quan la conjuntura ho aconselli"

L'empresa centrarà el negoci d'aparcamernts al sud d'Europa i el logístic al mercat espanyol

T. G.
1 min

BarcelonaSaba, l'empresa de gestió d'aparcaments i parcs logístics, manté el seu pla de sortir a borsa. El president de la companyia, Salvador Alemany, ha argumentat aquest dimecres en el seu discurs a la junta d'accionistes que espera reforçar la seva "posició al mercat" abans de tornar a cotitzar, situació que es produirà quan "la conjuntura ho aconselli". Alemany ha afegit que quan Saba torni a la borsa "generarem els recursos per a un nou període de creixement i serà també una via de liquiditat per als accionistes".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'empresa segregada del grup Abertis l'any passat preveu augmentar els seus projectes al sud d'Europa. Destaca la firma amb l'Ajuntament de Roma de la reformulació del projecte d'ampliació de l'aparcament de Villa Borghese, que Saba ja gestionava, i que inclou una sèrie d'actuacions amb una inversió de 141,6 milions d'euros.

Pel que fa a l'àrea logística, l'empresa vol dedicar-se al mercat espanyol. En aquesta prioritat encaixa la venda del parc logístic de Santiago de Xile, operació realitzada per un total de 56 milions, i que ha suposat un impacte positiu en el compte de resultats d'enguany de 6,5 milions.

stats