Sacs i Big Bags inverirà 4 M€ en una nova fàbrica a Bell-lloc d'Urgell

L'empresa de 'packaging' crearà una desena de llocs de treball

L'empresa d'envasos Sacs i Big Bags invertirà quatre milions d'euros en la construcció d'una nova fàbrica al municipi de Bell-lloc d'Urgell. L'empresa ha signat amb l'Institut Català del Sòl (Incasòl) la compra d'una parcel·la al sector industrial Vinyes del Mig d'aquest municipi del Pla d'Urgell.
 
Els terrenys adquirits tenen una superfície de 8.434 metres quadrats. L'empresa preveu invertir 4 milions d'euros en la construcció de la seva nova fàbrica dedicada al sector del 'packaging' de l'envàs de ràfia, i crearà una desena de llocs de treball nous per al departament d'exportació dels seus productes. Segons les previsions, les noves instal·lacions entraran en funcionament en un termini d'entre dos i tres anys. 
 
Sacs i Big Bags, SL –filial del grup Ilerafitex– és una empresa familiar gestionada pels germans Marc i Joan Carles Guerrero, segona generació al capdavant de la companyia. Fa 25 anys van traslladar la seva seu per falta d'espai i amb l'adquisició dels terrenys de Vinyes del Mig tornaran a tenir les instal·lacions al municipi de Bell-lloc d'Urgell.

Actualment l'Incasòl té en comercialització 19 parcel·les industrials del sector Vinyes del Mig que sumen un total d'11,58 hectàrees de superfície. El polígon té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i està situat a només 13 quilòmetres de la ciutat de Lleida, l'estació del tren d'alta velocitat i l'aeroport de Lleida-Alguaire.