Economia 30/01/2011

Salvador Alemany avança la seva sortida del Cercle d'Economia

1 min

BarcelonaEl president del Cercle d'Economia Salvador Alemany, també president d'Abertis, ha posat en marxa el seu relleu en aquesta institució, abans del final de mandat que acaba en la primavera que ve, després de les jornades anuals de juny a Sitges.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El seu nomenament per Artur Mas com a responsable del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (Carec), ha aconsellat l'avançament per preservar la imatge d'independència del Cercle, segons que publica avui La Vanguardia.

El propi Alemany va plantejar l'assumpte en l'última junta del Cercle en les quals es va acordar que les pròximes jornades de Sitges se celebraran amb un nou president que hauria d'haver assumit a l'abril.

La pràctica de facto del Cercle d'Economia estableix que un vicepresident sigui l'elegit però es tracta d'una norma no escrita que tampoc no es considera de compliment obligat.

Per tant, els dos vicepresidents són els candidats destacats. Josep Oliu, Banc Sabadell, i Josep Piqué, Vueling als quals caldria sumar l'actual president d'Agbar, Ángel Simón.

stats