Economia 17/03/2012

Sánchez-Camacho demana una reunió "urgent" amb Ortega per saber els detalls del pla de mobilitat de funcionaris

La líder dels populars catalans vol conèixer "l'abast" i les "mesures" que pretén impulsar Governació amb aquesta proposta

Acn
1 min
La líder dels populars catalans, Alícia Sánchez-Camacho

BarcelonaLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat que sol·licitarà una reunió "urgent i extraordinària" amb la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, per tal de conèixer els detalls del pla de mobilitat dels funcionaris.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Sánchez-Camacho pretén esbrinar "el més aviat possible" -abans del consell de Govern de dimarts- quin és "l'abast" i quines "mesures" pretén impulsar Governació amb aquesta proposta, així com també "quina és la situació de les negociacions". La líder del PPC assegura que el seu partit no coneixia la proposta d'un tema "molt seriós" i per això retreu al Govern que no n'hagi informat primer als partits de l'oposició.

La popular vol saber-ne l'abast perquè reconeix que l'afectació canvia si el nombre de treballadors són "1.000 o 45.000". La presidenta dels populars catalans no ha volgut valorar la mesura fins que el Govern no li "traslladi" els detalls del pla.

stats