FARMACÈUTIQUES
Economia 05/04/2011

Sanofi-aventis tanca amb èxit la seva oferta pública d'intercanvi de Genzyme

Aquesta oferta i els drets de les ordres de venda van vèncer a les 23,59 hores de Nova York del passat 1 d'abril, moment què havien sigut aportades a l'oferta el 84,6% de les accions ordinàries en circulació de Genzyme

Helena Esteves
1 min

BarcelonaL'empresa farmacèutica Sanofi-aventis ha finalitzat amb èxit l'oferta pública d'intercanvi llançada sobre les accions ordinàries de l'empresa nord-americana de biotecnologia Genzyme Corporation.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquesta oferta i els drets de les ordres de venda van vèncer a les 23,59 hores de Nova York del passat 1 d'abril, moment en què havien sigut aportades a l'oferta el 84,6% de les accions ordinàries en circulació de Genzyme, el que dóna a Sanofi el control de la companyia nord-americana, segons ha informat la farmacèutica en un comunicat.

El pagament de les accions es farà a un preu de 74 dòlars nord-americans en efectiu, sense interessos i rebaixats de tota retenció exigida en un començament.

Per permetre als accionistes restants de Genzyme aportar les seves accions a l'oferta, Sanofi-aventis ha anunciat també la reobertura d'aquesta per un període que va començar ahir, dia 4 d'abril, i que finalitzarà el pròxim dijous, 7 d'abril.

Amb aquesta adquisició, la companyia es convertirà en una nova plataforma i ampliarà la presència del Grup en el sector de la biotecnologia.

La farmacèutica preveu convertir Genzyme en el seu centre mundial d'excel·lència respecte a les malalties "rares".

stats