Publicitat
Publicitat

CRISI DEL DEUTE

Sarkozy: "Espanya ja no està a primera línia de la crisi a l'eurozona"

El president francès ha lloat "l'esforç enorme" del govern de Zapatero per fer les reformes i el "sentit de la responsabilitat" de Mariano Rajoy a l'oposició

El president francès, Nicolas Sarkozy, ha assegurat aquest diumenge que Espanya ja no es troba a primera línia dels problemes econòmics i financers a la zona euro gràcies als esforços "enormes" del govern espanyol.

En una roda de premsa conjunta amb Merkel, Sarkozy ha repartit elogis cap al president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, i també ha lloat el "sentit de la responsabilitat" de Mariano Rajoy al capdavant de l'oposició per poder tirar endavant les reformes necessàries.

Les declaracions del líder francès donen a entendre que Europa avala les mesures preses a Espanya, tot i que la cancellera alemanya, Angela Merkel, va pressionar ahir dient que potser caldria que Espanya impulsés més sacrificis per rebaixar el deute.

Merkel, però, no s'ha referit de nou a Espanya en la compareixença conjunta amb el president francès després de la reunió dels 27 caps d'estat i govern de la Unió Europea.


Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT