Se suïcida l'exconseller delegat del grup d'assegurances Zurich

El director financer es va treure la vida el 2013

L'exconseller delegat del grup assegurador Zurich Insurance, Martin Senn, que va abandonar la companyia al desembre, s'hauria suïcidat divendres passat, segons ha informat a l'asseguradora suïssa la família de la víctima.

Aquest és el segon suïcidi a la cúpula de l'entitat en poc temps, després que el seu director financer, Pierre Wauthier, es va treure la vida el 2013.

L'asseguradora, en un comunicat, ha dit que "en estat de xoc i amb gran tristesa hem d'informar-vos de la mort de Martin Senn" i ha afegit que "la seva família ens ha informat que es va treure la vida divendres passat".

Zurich, que ha expressat els seu condol a la família de l'exexecutiu, ha afegit que amb la mort de Senn, de 59 anys, no només perden un exconseller delegat de gran valor, sinó també un "amic proper".

Senn, que anteriorment va treballar a l'entitat financera Credit Suisse, va fitxar per Zurich el 2006 per ser el director d'inversions de l'entitat, càrrec que va deixar el 2010 per prendre les regnes de l'asseguradora.

L'entitat ha refusat fer més comentaris sobre aquesta qüestió com a mostra de respecte per Senn i els seus familiars.

El 2013, el director financer de l'entitat, Pierre Wauthier, es va treure la vida, cosa que va motivar la dimissió de qui era president de l'asseguradora, Josef Ackerman, a qui Wauthier va acusar d'exercir excessiva pressió sobre ell en la seva nota de suïcidi.