Economia 21/01/2013

Seat retallarà també uns 340 llocs de treball d'oficines

La retallada d'efectius a l'empresa creix fins a superar els 700 empleats, després que la direcció hagi anunciat que tampoc renovarà 400 treballadors temporals a la fàbrica

E.f.
1 min

BarcelonaLa reducció de treballadors de Seat augmenta fins a superar les 700 persones. Després que l'empresa anunciés que no renovarà uns 400 treballadors temporals de la fàbrica de Martorell, aquesta tarda també ha plantejat als sindicats la necessitat de retallar 340 llocs de treball de la xarxa d'oficines i comercial.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons han confirmat a l'ARA fonts del comitè d'empresa, l'empresa ha calculat que la plantilla de treballadors indirectes –aquells no vinculats directament al procés productiu– també ha d'ajustar-se per fer front a la caiguda de les vendes.

Amb tot, Seat ha obert la porta a trobar solucions alternatives als acomiadaments per aconseguir un estalvi equivalent al que suposaria prescindir d'aquest nombre de treballadors no vinculats directament a la producció de vehicles.

La plantilla de les oficines de Seat ja va patir una retallada l'any 2010, quan es van acomiadar 330 treballadors per baix rendiment amb l'arribada al càrrec del nou president de la companyia, James Muir.

stats