Publicitat
Publicitat

ECONOMIA

La Seda planteja una ampliació de 40 milions davant el tancament del crèdit bancari

El grup químic busca un nou soci industrial per a la divisió química i prepara noves inversions

Després d'un any de reestructuracions internes, que han permès amortitzar 193 milions d'euros de deute i invertir 27 milions, La Seda de Barcelona torna a plantejar una ampliació de capital al mercat. Segons un comunicat de la companyia que presideix Carlos Moreira, el grup proposarà als inversors una ampliació de 40 milions "per la inexistència de crèdit als mercats financers, que dificulta l'execució de les inversions necessàries per afrontar el creixement previst".

Ara La Seda torna a plantejar inversions de l'ordre de 45 milions, i per finançar-les necessita l'ampliació. A més, l'empresa vol crear una nova companyia, Artenius, que aglutinarà totes les accions de les empreses de producció de plàstic PET (matèria primera per a la fabricació d'envasos), "que permetrà l'entrada d'un nou soci industrial".

D'aquesta forma, La Seda torna a plantejar la necessitat de buscar un soci de referència, després d'anys de negociacions que van culminar fa dos anys amb l'entrada del grup industrial de Carlos Moreira.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT