ECONOMIA
Economia 28/03/2012

La Seda segregarà la fàbrica del Prat en una nova societat

La junta d'accionistes del maig preveu aprovar una ampliació de capital de 40 milions

T. G.
1 min

BarcelonaLa Seda de Barcelona ha convocat junta per al proper dos de maig. Un dels punts del dia de la convocatòria preveu aprovar la segregació en una nova societat dels negocis industrials i "dels actius i passius propis d'aquest negoci". La convocatòria de la junta no especifica la participació que La Seda tindrà a la nova filial.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La junta també inclou fins a tres reduccions de capital previstes per eixugar unes pèrdues acumulades fins al desembre passat de 94,5 milions d'euros. Aquests números vermells es compensaran amb les reserves de l'empresa, que després de l'operació "no comptarà amb reserves de cap tipus", assenyala el punt setè de la convocatòria.

Per compensar aquest dèficit, La Seda espera poder aprovar una agrupació d'accions ('contrasplit'), que precedirà una ampliació de capital de 40 milions. Fa setmanes, l'empresa fabricant de plàstic per a embalatges va emetre un comunicat en el qual explicava que aquesta injecció de diners servirà per finançar el darrer pla de creixement plantejat.

stats