Economia 27/01/2012

Spanair assegura que Qatar Airways no els ha comunicat que abandoni la negociació

Tampoc ha rebut cap comunicació oficial de la Generalitat anunciant-los que deixi d'invertir fons públics a l'aerolínia. No obstant, fonts del departament d'Economia de la Generalitat han assegurat a l'ACN la de decisió de Qatar

Acn
1 min

BarcelonaFonts de la companyia Spanair han assegurat a l'ACN que Qatar Airways no els ha comunicat que vulgui abandonar la negociació per entrar a formar part de l'aerolínia. Responen així a les informacions que publiquen aquest divendres La Vanguardia i El Periódico, en les quals es donen per fet les dues accions.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

No obstant, el Departament d'Economia de la Generalitat ha confirmat a l'ACN que la companyia qatariana ha pres aquesta decisió. El que no han confirmat és que l'executiu català deixi d'invertir a Spanair després de la marxa dels qatarians. Spanair assegura que tampoc ha rebut cap comunicació al respecte.

Pel que fa a la presumpta decisió de la Generalitat, des d'Spanair afegeixen que esperen que els responsables del Govern català es posin en contacte amb ells per comunicar-los les seves decisions.



Més enllà d'això, els responsables de l'aerolínia catalana indiquen que Spanair opera amb normalitat tots els vols.

stats