AEROLÍNIES
Economia 17/09/2012

Spanair deu 76 milions d'euros als seus treballadors

L'administració concursal valora els actius de la companyia en 53,8 milions d'euros

Ignasi Pujol
1 min
UN PROJECTE FALLIT  Avions de Spanair estacionats al Prat l'endemà del cessament d'operacions de la companyia, el 27 de gener passat.

BarcelonaL'administració concursal de Spanair, formada pel despatx d'advocats Gispert i per PwC, valora l'import de les indemnitzacions per acomiadament al personal de la companyia aèria en 76,2 milions d'euros.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Així és desprèn de l'informe que han fet arribar els administradors al jutjat mercantil número 10 de Barcelona, que tramita el concurs voluntari (antiga suspensió de pagaments) de Spanair, que va deixar de volar el 27 de gener passat quan es va frustrar la seva venda a Qatar Airways i va deixar de rebre diners de la Generalitat, el seu soci majoritari.

La companyia va deixar sense feina 2.604 treballadors. L'informe de l'administració concursal valora els actius de l'empresa en 53,88 milions, mentre que els deutes concursals reconeguts ascendeixen a 508,65 milions i els crèdits generats des de l'inici del procediment concursal són de 78,81 milions (la partida més gran correspon a les indemnitzacions als treballadors).

stats