Economia 05/05/2011

Spanair recuperarà la ruta Girona-Madrid a la tardor sempre que cap altra companyia l'ofereixi

La companyia reconeix que "la ruta no entra en els plans de la companyia però que farà 'un esforç' perquè entenen que és important per al territori

Acn
1 min

GironaSpanair recuperarà la ruta Girona-Madrid a la tardor, sempre que cap altra companyia l'ofereixi. L'operació l'ha confirmat el director de comunicació, Jordi Juan. Juan ha reconegut que la ruta no entra en els plans de la companyia però que faran "un esforç" perquè entenen que és important per al territori. Spanair no ha volgut desvetllar les quantitats de diners que estan sobre la taula en la negociació que manté amb la Generalitat i ha descartat volar a d'altres destinacions des de Girona. Malgrat tot, Juan ha assenyalat que no faran una "negociació mercantil" i ha afirmat que no pretenen "entrar en el joc de si no em dónes tants diners no opero des de Girona". Juan tampoc no ha concretat els horaris dels vols ni els preus que podrien tenir, però ha avançat que es tractarà d'un vol que sortirà a primera hora del matí de Girona i que no tornarà fins a darrera hora de la nit.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El gener del 2007 Spanair inaugurava aquesta connexió, que va eliminar amb la irrupció de Ryanair. Aquesta mateixa setmana va aterrar a l'aeroport de Girona el darrer vol procedent de Madrid, una de les rutes de Ryanair amb major ocupació, però que ha estat objecte de la ferotge retallada de vols que l'aerolínia de baix cost ha aplicat a Girona a causa del desacord amb la Generalitat sobre els diners que ha de rebre per continuar operant a l'aeroport gironí.

stats