EMPRESA
Economia 08/02/2012

Tech Data crearà 400 llocs de treball amb un nou centre d'operacions a Barcelona

Els plans de la multinacional passen per acabar l'any amb 100 treballadors i incrementar la plantilla fins als 400 el 2014

Laura Montaner
1 min

BARCELONALa multinacional nord-americana Tech Data, una de les principals distribuïdores de tecnologia a nivell mundial i líder a Europa, ha posat en marxa un centre internacional d'operacions a la Zona Franca de Barcelona que crearà 400 llocs de treball en un període de tres anys.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Ho ha confirmat avui el conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, després d'una reunió amb Nestor Cano, president de Tech Data Europa i Marco Preda, vicepresident de l'empresa a Europa i responsable de les operacions i finances.

El nou centre d'operacions, que donarà servei a totes les oficines que l'empresa té a Europa, comptarà a finals d'any amb 100 treballadors, que augmentaran gradualment fins a 400 a l'any 2014.

Nestor Cano ha explicat que la multinacional nord-americana ha apostat per Barcelona per la bona preparació dels treballadors - amb alta qualificació professional i coneixement d'idiomes - i perquè s'ha demostrat que a Catalunya es pot treballar de forma "competitiva".

El conseller ha opinat que la condició de Barcelona com a capital mundial de la tecnologia mòbil (la Mobile World Capital) fins l'any 2018 ha estat clau en l'elecció de la ciutat.

stats