Publicitat
Publicitat

Telecomunicacions

Els ingressos per dades mòbils respresenten el principal impuls del creixement del grup

Telefónica guanya un 16,3% menys el primer semestre de l'any

El benefici net de Telefónica cau un 16,3% en el primer semestre de l'any fins als 3.162 milions d'euros. Llatinoamèrica suposa ja un 46% del negoci de la multinacional.

El benefici net de Telefónica ha caigut un 16,3% en el primer semestre de l'any fins als 3.162 milions d'euros. L'empresa argumenta que els resultats es deuen a que inclouen 353 milions negatius per l'ajust de valor que ha fet l'empresa per Telco, la seva participació en Telecom Italia.

En aquest primer semestre, els ingressos de Telefónica van créixer un 6,3% fins als 30.886 milions, impulsats principalment per Llatinoamèrica. La facturació del negoci al territori ha crescut un 18,5% i ja suposa un 46% del negoci de la multinacional.

Els ingressos per dades mòbils s'han convertit en aquest semestre en el principal impuls del creixement del grup en totes les regions, amb un increment del 18,5%, segons Telefónica.

Per la seva banda, el mercat espanyol segueix afectat per la debilitat del consum i per la forta competència que ha provocat que els ingressos de l'emprese caiguessin un 6,1% fins als 8.752 milions d'euros.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT