CAIXES
Economia 17/12/2010

Unnim cerca liquiditat alhora que intenta vendre pisos que té en cartera

Ofereix un descompte de 6.000 euros en la compra d'un habitatge del portal www.unnimcasa.cat als clients amb nòmina domiciliada

Redacció
1 min

BarcelonaEntre els fronts oberts que tenen les entitats financeres destaca la captació de liquiditat i la col·locació dels immobles que han anat acumulant en aquests darrers anys de punxada de la bombolla immobiliària. Unnim busca matar dos ocells d'un tret amb la nova oferta que llença al mercat. Amb el traspàs de la nòmina a l'entitat i també els clients que ja la tenen domiciliada, la caixa sorgida de la fusió de Sabadell, Terrassa i Manlleu ofereix un descompte de 6.000 euros per la compra d'un habitatge del portal immobiliari de l'entitat www.unnimcasa.cat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Amb aquesta nova campanya Unnim pretén, per una banda, domiciliar més nòmines així com donar a conèixer els avantatges de la Fórmula Nòmina a tots els clients que ja la tenen domiciliada, segons ha dit l'entitat en un comunicat.

La Fórmula Nòmina també proporciona l'exempció de la comissió de manteniment del compte o altres aspectes referits a préstecs preferents amb garantia personal, l'obtenció de bonificacions en les hipoteques, millors condicions en assegurances o en targetes de crèdit i de dèbit.

stats