Publicitat
Publicitat

EMPRESA

Vodafone deixa de subvencionar els telèfons mòbils dels nous clients

Amb la nova política comercial, la companyia telefònica busca fidelitzar els clients actuals

El president de Vodafone, Francisco Román, ha anunciat avui que la companyia deixarà de subvencionar els telèfons mòbils dels nous clients. Amb la nova política comercial que l'empresa posarà en marxa el 10 d'abril, es facilitarà als nouvinguts l'adquisició d'un telèfon mòbil a partir de programes de finançament i recompra de telèfons antics. Per als actuals clients de la companyia sí que hi haurà subvenció, però més reduïda.

En una roda de premsa a la qual també ha assistit el conseller delegat de Vodafone, Shameel Joosub, Román ha destacat el nivell de portabilitat de números mòbils que està associada a la subvenció de terminals i l'alt cost que suposa per als operadors, que és similar a la inversió que realitzen en xarxa.

Joosub ha destacat que la nova política comercial de Vodafone es basa en la fidelització del client actual perquè es quedi a la companyia. Per tal d'aconseguir-ho, l'empresa oferirà rebaixes de preu i condicions més bones per a l'adquisició de telèfons mòbils mitjançant punts.

Vodafone és el segon operador espanyol que opta per deixar de subvencionar terminals, ja que Telefónica ho va començar a fer des del passat 1 de març. No obstant això, els directius de Vodafone destaquen que el seu objectiu principal és centrar l'acció en els clients actuals de la companyia per tal d'evitar la portabilitat.


Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT