AEROLÍNIES
Economia 15/02/2012

Volotea començarà a operar a l'abril des de Venècia

La nova 'low cost', impulsada pels fundadors de Vueling, enllaçarà petites i mitjanes ciutats d'Europa

Laura Montaner
1 min
El primer avió de Volotea

BarcelonaL'aerolínia 'low cost' Volotea, impulsada pels fundadors de Vueling –Carlos Muñoz i Lázaro Ros–, començarà la seva activitat el pròxim abril des de l'aeroport de Venècia, que serà la seva primera base operativa.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La companyia enllaçarà, mitjançant vols directes i a preus baixos, petites i mitjanes ciutats d'Europa (començant per Itàlia, França i Espanya) sense necessitat de passar per un 'hub' (centre de connexió de vols). L'objectiu és concentrar els seus serveis en rutes punt a punt entre ciutats del continent europeu sense que se solapin amb altres rutes operades per altres companyies 'low cost'.

Volotea iniciarà la seva activitat des de Venècia amb un total de tres avions Boeing 717 i començarà oferint deu rutes que anirà ampliant posteriorment a l'estiu fins a arribar a una vintena d'enllaços tant internacionals com domèstics.

Entre els accionistes de Volotea, a més de Muñoz i Ros, hi ha el fons nord-americà CCMP Capital, la firma espanyola FESpyme (vinculada a l'ICO) i Corpfin Capital.

stats