Resultats
Economia 14/11/2011

Vueling guanya 21,3 milions fins al setembre, un 58% menys que l'any anterior

El benefici operatiu va ser de 29,7 milions d'euros, el 56% menys que en els nous primers mesos de l'any passat, mentre que els ingressos aconseguits van ser de 687 milions, un 9% més que en el mateix període de l'any anterior.

Efe
1 min
Vueling avui s'ha acomiadat de l'aeroport de Ciudad Real i ara ja no hi opera cap aerolínia

L'aerolínia Vueling va guanyar 21,3 milions d'euros en els nou primers mesos de l'any 2011, un 58% menys que en el mateix període de l'any anterior, segons que ha informat avui la companyia. L'increment del cost del fuel en aquest període va ser del 41%, cosa que va repercutir en el compte de resultats de la companyia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El benefici operatiu (Ebit) va ser de 29,7 milions d'euros, 56% menys que en els nous primers mesos de l'any passat, mentre que els ingressos aconseguits van ser de 687 milions, un 9% més que en el mateix període de l'any anterior. En nombre de passatgers, en els nou primers mesos de l'any els usuaris van augmentar un 12% i el factor d'ocupació va créixer un 2% fins al mes de setembre. En declaracions als mitjans, el conseller delegat de Vueling, Álex Cruz, ha destacat avui que el sector es mou en un entorn d'"extrema competitivitat" i de preu de combustible molt alt, cosa que no creu que variï en els pròxims mesos.

Sobre l'aparició del nou low-cost d'Iberia, Iberia Express, Cruz creu que no tindrà punts de competitivitat amb Vueling, perquè l'aerolínia opera amb pocs vols des de Madrid.

stats