Vueling recomana als accionistes no acceptar l'opa d'IAG

La direcció de l'aerolínia catalana considera insuficients els 7 euros oferts per la matriu d'Iberia. Aquest dijous les accions de Vueling han tancat a 7,85 euros

El consell d'administració de l'aerolínia Vueling recomana als seus accionistes no acceptar l'opa llançada per International Airlines Group (IAG), ja que considera insuficients els 7 euros per títol oferts.

Al tancament del mercat, la companyia catalana ha donat a conèixer a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) un informe en el qual argumenta que, en la data de l'anunci de l'opa, el preu ofert per IAG suposava una prima del 27,97% sobre l'última cotització. Ara, però, la cotització de les accions de Vueling està per sobre dels 7 euros, i aquest dijous ha tancat a 7,85 euros.

El document indica que els analistes concedeixen un preu "clarament superior" a Vueling, el president de la qual, Josep Piqué, que suma unes 40.000 accions de l'aerolínia, també expressa la seva opinió de "no acceptar" l'oferta de la matriu d'Iberia i British Airways.

Més continguts de