AUTOMOCIÓ
Economia 12/01/2011

Hajime Yamaji, nou president de Yamaha Motor Espanya

El nou president, amb 34 anys d'experiència a Yamaha, compaginarà el nou càrrec amb la direcció de la multinacional a Europa.

Elena Freixa
1 min

BarcelonaLa multinacional japonesa Yamaha ha nomenat Hajime Yamaji nou president de la companyia a Espanya en substitució de Jorge Lasheras, amb una llarga trajectòria a la companyia, en la qual durant 22 anys va ocupar també el càrrec de conseller delegat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Yamaji compaginarà el nou càrrec de president del consell d'administració de Yamaha a Espanya amb la seva activitat com a responsable de la multinacional a Europa.

L'empresari, de 57 anys, en porta 34 vinculat a Yamaha. Entre els càrrecs que ha ocupat destaca la direcció executiva com a responsable de Vendes i Màrqueting de Motocicletes a nivell mundial a Yamaha Motor Japó.

El nomenament de Yamaji conclou la renovació de la cúpula directiva de Yamaha a Espanya. Quan Lasheras va deixar el càrrec de conseller delegat el 2009, el va substituir Hiroki Tanaka i ara és una altre japonès qui pren el relleu de la presidència.

Yamaha Espanya compta amb una fàbrica a Palau Solità i Plegamans, on es produeixen motocicletes i ciclomotors. La facturació de la companyia ronda el 500 milions d'euros.

stats