MOTOR
Economia 02/11/2011

Yamaha troba un comprador i avança en els plans de marxar de Catalunya

La multinacional anuncia al comitè d'empresa que negocia amb un comprador la venda de la planta de Palau-Solità i Plegamans. El projecte garantiria gran part dels llocs de treball

Ara
1 min

BarcelonaLa multinacional Yamaha ha anunciat al comitè d'empresa que ja té un possible comprador a qui traspassar l'activitat de la planta de Palau-Solità i Plegamans. L'empresa, que fa mesos que busca una via per marxar de Catalunya, ha dit que es tractaria d'una alternativa industrial que garantirà la major part dels 400 llocs de treball.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons han confirmat a l'ARA fonts sindicals, Yamaha no ha donat detalls sobre la negociació, encara per tancar-se, ni ha dit qui seria el possible comprador i cap a quin sector industrial s'orientaria la nova activitat a les instal·lacions.

El comitè d'empresa ha convocat demà a la plantilla a una assemblea on es valorarà la resposta que la plantilla donarà a aquest nou anunci de l'empresa, segons informa Efe.

Yamaha va anunciar fa mesos la intenció de marxar de Catalunya i endur-se la producció de motocicletes cap a França. La plantilla, contrària a aquesta deslocalització que consideren de "totalment injustificada", recel·la de l'empresa. "El que pretenen és buscar algú es quedi la planta i marxar sense pagar les indemnitzacions a què tenen dret els treballadors", apunten des del comitè.

stats