Economia 31/01/2011

Zapatero diu que "no toca" parlar de la seva successió

Insisteix en que els companys de partit no li pregunten si repetirà, i atribueix el debat a les preguntes dels periodistes

Miquel Codolar
1 min

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } "Cada cosa al seu temps", ha manifestat el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, a una pregunta sobre la successió durant una entvevista a TVE. Ha exposat que "ara no toca" que ell respongui aquesta pregunta, perquè considera que "falta molt de temps" per a les eleccions. Ha insistit que els companys del partit no li pregunten sobre aquest assumpte, i ha atribuït a les preguntes dels periodistes l'interés per aquesta qüestió. Ha explicat que prendrà la decisió de manera "ràpida" escoltant altres persones properes de la seva família i de la direcció del partit.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"Tinc una sèrie de carpetes importants obertes al meu despatx, i la de la candidatura del 2012 ni l'he agafat de l'armari, allà està", ha explicat, insistint que la prioritat és l'economia. Preguntat per la possibilitat que el vicepresident primer, Alfredo Pérez Rubalcaba, el substituís com a candidat del partit, ha aprofitat per destacar que és una de les persones amb les quals més parla, divereses vegades al dia. Ha afegit que té "qualitats polítiques molt poc comunes, excel·lents". Finalment, però, ha dit que "hi ha altres vicepresidents molt valuosos també".

stats