Economia 30/12/2010

Zapatero manté que el 28 de gener imposarà la jubilació als 67 anys

Garanteix diàleg amb els partits i els sindicats amb uns 67 anys que s'aplicaran amb flexibilitat i en funció dels anys cotitzats i els tipus de treball

Miquel Codolar
1 min

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } El president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha insistit en la voluntat del govern espanyol de reduir el dèficit aquest any i el 2011, i per això el govern espanyol seguirà amb la política de "l'austeritat imprescindible, necessària perquè els comptes públics siguin viables, solvents i generin confiança".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Entre les reformes estructurals per aconseguir la recuperació econòmica i el canvi del model productiu, ha defensat que a la reforma de les pensions que el consell de ministres aprovarà el proper 28 de gener imposarà que l'edat legal de jubilació passi dels 65 als 67 anys.

Ha garantit el debat, ha assegurat que tindrà en compte l'informe "de màxim interès" del Pacte de Toledo, que censura la congelació de les pensions i constata que no hi ha acord en l'edat legal de la jubilació. Ha justificat la mesura per situar l'Estat al ritme de les reformes d'altres països europeus i per l'evolució demogràfica. Ha afegit que buscarà l'acord amb el màxim nombre de forces polítiques.

stats