PREMSA ECONÒMICA
Economia 02/07/2012

"Zara desafia la crisi amb una 'megabotiga' al centre de Madrid", a la portada d'Expansión

La premsa econòmica també es fa ressò de la victòria d'Espanya a l'Eurocopa i de les conseqüències que això tindrà per als seus patrocinadors

Ara
1 min
Portada d''Expansión'

BarcelonaEls plans de creixement de Zara protagonitzen la portada del diari Expansión: "Zara desafia la crisi amb una 'megabotiga' al centre de Madrid", explica. Segons el diari econòmic, el nou local ocuparà tot un edifici del carrer Serrano, a la capital espanyola.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

D'altra banda, Cinco Días obre afirmant que la reforma energètica del govern espanyol inclourà una taxa a la producció d'energies renovables. Aquest nou tribut aportarà uns 850 milions d'euros a les arques de l'Estat.

Finalment, El Economista afirma que el govern espanyol prepara la nacionalització de Banco Mare Nostrum, una dels grans entitats financeres nascudes en el recent procés de concentració bancària.

A més, tots tres rotatius destaquen en portada el triomf de la selecció espanyola a l'Eurocopa. Segons Expansión, això impulsarà la marca Espanya i els patrocinadors de l'equip, entre els quals hi ha Movistar, Iberdrola, Cepsa o Banesto.

stats