Energies renovables
Economia 27/07/2011

Acciona multiplica per tres els seus beneficis

El grup empresarial ha obtingut uns beneficis de 248 milions d'euros durant els primer semestre d'aquest 2011. La divisió d'energia verda es va consolidar com la primera font de benefici brut i com la segona en la facturació total del grup.

Redacció
1 min

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } Acciona, el grup empresarial dedicat a la construcció d'infraestructures i al sector energètic, ha obtingut uns beneficis de 248 milions d'euros durant els primer semestre d'aquest 2011. L'import triplica els resultats del grup empresarial durant el mateix període el 2010 i són el resultat de la venda de dues autopistes a Xile i el creixement del mercat d'energies renovables.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La companyia, presidida per José Manuel Entrecanales, va incrementar un 2,3% la seva facturació entre els mesos de gener i juny d'aquest 2011, fins arribar als 3.084 milions d'euros. El benefici brut d'explotació del grup va créixer un 19,4%, fins a situar-se als 631 milions d'euros.

Acciona ha explicat que l'increment de l'activitat es deu a la millora dels preus d'aquest mercat a Espanya, que destaca pel seu potencial eòlic internacional i per la posada en marxa de noves instal·lacions que sumen un total de 567 MW de potència.

La divisió d'energia verda es va consolidar com la primera font de benefici brut i com la segona en la facturació total del grup.

stats