Publicitat
Publicitat

AEROLÍNIES

Les agències de viatges remarquen que només eren intermediàries en la venda de bitllets de Spanair

La responsabilitat per l'incompliment contractual recau únicament en la companyia aèriaLes agències de viatges han remarcat avui que en la venda de bitllets de la companyia aèria Spanair només actuaven com a simples intermediaris i que no han sigut mai responsables de la prestació dels seus serveis.

Amb un comunicat de la Confederació Espanyola d'Agències de Viatges i Turoperadors (Ceavyt) han aclarit que la responsabilitat per l'incompliment contractual respecte als passatgers en el qual ha incorregut Spanair recau únicament sobre l'aerolínia.

Les agències de viatges també han mostrat la seva disposició a donar suport, dins les seves possibilitats, als afectats pel tancament de l'aerolínia i esperen que aquesta situació tingui una "justa i urgent solució".

A més a més, després que el jutjat mercantil número 10 de Barcelona declarés ahir concurs voluntari de creditors (antiga suspensió de pagaments) de Spanair, han recordat que la patronal està avaluant la resolució judicial per determinar l'abast que pot suposar per a les agències de viatges i per als seus clients.

Etiquetes

Més continguts de