SERVEIS

Renuncia al mínim del 53% establert

Fracassa l'opa d'Agbar sobre Aigües de Sabadell

Aigües de Barcelona només ha pogut comprar un 2,35% addicional


L'intent d'oferta pública d'adquisició d'accions (opa) d'Aigües de Barcelona (Agbar) sobre la Companyia d'Aigües de Sabadell (Cassa) ha fracassat, ja que només ha acudit el 2,35% del capital, segons reconeix la companyia oferent en un comunicat remès avui a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

L'oferta ha estat acceptada per 13.108 accions, equivalents al 2,35 del capital social de Cassa. Agbar ha invertit 873.648 euros en elevar la seva participació de l'11,16% al 13,51%.

La companyia controlada per la francesa Suez ha renunciat al mínim establert per executar l'opa, que se situava en el 53,84% del capital.

Agbar assegura que respecta la voluntat dels accionistes que no han acudit a l'opa i reitera el seu convenciment que l'oferta presentada era molt positiva "tant per als accionistes com per a la mateixa Cassa".

"Una participació més gran d'Agbar en el capital de la companyia hauria permès l'aplicació de la seva experiència i coneixement, la seva capacitat d'inversió i d'innovació, com a expert en la gestió de l'aigua i del medi ambient, líder a Espanya en aquest sector i un dels principals operadors a tot el món", assegura la companyia que presideix Ángel Simón.

Agbar segueix sent el segon accionista de Cassa, per darrere de l'Ajuntament de Sabadell, que té un 23,64% de Cassa i des del principi ha considerant l'operació d'Agbar com una opa hostil.


Etiquetes

Més continguts de