Economia 15/03/2012

Amancio Ortega compra per 53,5 milions un edifici del passeig de Gràcia

L'edifici té vuit plantes d'oficines llogades a companyies com Bank of Tokio, Mitsubishi, Cushman & Wakefield i Porter Novelli, entre altres. El local comercial està ocupat pel grup britànic Burberry

Efe
1 min

BarcelonaEl fundador d'Inditex, Amancio Ortega, ha comprat a Testa Inmuebles en Renta, empresa patrimonialista del Grup Sacyr Vallehermoso, un edifici de 8.212 metres quadrats situat al passeig de Gràcia de Barcelona, per un total de 53,5 milions d'euros.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Testa Inmuebles ha informat de la venda de l'edifici i del preu de l'adquisició en un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Fonts pròximes a l'operació han confirmat que el comprador és l'empresari gallec, propietari d'algunes de les marques de roba més populars –com Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius i Oysho–, i considerat l'home més ric d'Espanya.

L'immoble venut, situat al número 56 del passeig de Gràcia –una de les artèries més cares de la ciutat–, compta amb 8.212 metres quadrats sobre rasant i 960 metres quadrats sota rasant, que corresponen a 32 places de pàrquing.

L'edifici té vuit plantes d'oficines llogades a companyies com Bank of Tokio Mitsubishi, Cushman & Wakefield i Porter Novelli, entre altres, mentre que el local comercial està ocupat pel grup britànic Burberry.

El preu de la venda ha estat de 53,5 milions d'euros, import que ha generat un benefici aproximat de 21,7 milions abans d'impostos, segons la informació de Testa Inmuebles a la CNMV.

stats