Publicitat
Publicitat

Els amos de Damm, a judici per frau fiscal

El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz dóna 10 dies Demetrio Carceller i el seu pare per pagar una fiança de 713 milions d'euros

El president de la companyia cervesera Damm, Demetrio Carceller Arce, i el seu pare, tenen 10 dies per pagar 713 milions d'euros com a fiança civil per diversos delictes contra la Hisenda Pública i blanqueig de capitals. Així ho ha dictaminat el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz, que ha dictat l'apertura del judici oral contra els dos industrials, segons ha avançat la publicació 'El Confidencial'. Al costat dels Carceller, Ruz jutjarà José Luis Serrano Flórez, home fort de la companyia, i l'advocat Gabriel Ignacio Pretus Labayen, que hauran d'aportar 224,3 i 365,4 milions respectivament.

Ruz atribueix als imputats una trama per defraudar Hisenda en l'IRPF, l'impost de patrimoni i el de successions. Entre el 2001 i el 2008, el frau hauria ascendit a 66 milions d'euros. Per fer-ho, haurien construït una xarxa de firmes situades a paradisos fiscals on haurien anat a parar els diners que no es pagaven a Hisenda.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT