ECONOMIA
Economia 29/06/2011

Castells explicarà aquest migdia "la seva part de veritat"

Farà una conferència al Cercle d'Economia titulada 'Per mirar endavant. La meva part de veritat'

Redacció
1 min
Antoni Castells durant la conferència al Cercle d'Economia / ACN

BarcelonaHi ha expectació per veure què dirà aquest migdia l'exconseller d'Economia, Antoni Castells, en la conferència que farà al Cercle d'Economia. Dilluns de la setmana passada Castells va anunciar l'acte a la seva web. El títol de la conferència és suggerent: Per mirar endavant. La meva part de veritat. I el conferenciant es presenta com a catedràtic d'Hisenda Pública i conseller d'Economia i Finances del 2003 al 2010.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El títol de la xerrada anunciada sembla inspirat directament en el del llibre de François Miterrand Ma part de verité (de la ruptura a l'unité)Ma part de verité(de la ruptura a l'unité), publicat el 1969 per reclamar la unió de la fragmentada esquerra francesa.

Castells s'ha mantingut en un discret segon pla des que va anunciar que renunciava a anar a les llistes de José Montilla per a les últimes eleccions. Va reaparèixer durant la campanya de les eleccions municipals per donar suport públic a Jordi Hereu, com a candidat per a l'Ajuntament de Barcelona, però no va fer declaracions. El govern d'Artur Mas ha justificat les retallades per la "greu situació de les finances catalanes" i n'ha acusat el govern tripartit.

stats